12.8.2010

Iltasatuja

Hei kaikki isot ja pienet,

tapanamme ei ole mainostaa nettisivuillamme, mutta tämän yrittäjän kohdalla teen iloisen poikkeuksen. Tutustukaa satujen maailmaan alla olevasta linkistä!
t. pj

Yritykseni, Pieni Kameli, myy iltasatuja. Toimitan uuden, aiemmin julkaisemattoman iltasadun pdf-muodossa asiakkaideni sähköpostiin joka perjantai-iltapäivä. Kaikki sadut ovat yritykseni omaa tuotantoa, en siis myy Tuhkimoa, Punahilkkaa tai Tinasotamiestä.

Kirjoitan perinteisiä satuja, joissa seikkailee rohkeita ritareita, pumpernikkelihirviä ja vedenväkeä. Sadut kiehtovat ja naurattavat mutta tärkeintä on, että loppu on aina onnellinen ja jättää hyvän mielen. Asiakkaideni joukossa on lapsiperheiden lisäksi aikuisia, jotka lukevat satuja omaksi ilokseen.

Yritykseni verkkosivuilta osoitteesta http://iltasatuja.fi/?page_id=223 voi ladata ja lukea ilmaisia maistiaissatuja iltasatuklubin tarjonnasta. Kouluikään ehtineitä lapsia voi erityisesti kiinnostaa Kalevala-sarjani, jossa seikkailee vedenneito Venla, Ahdin ja Vellamon tytär.

Iltasatuklubin jäsenyydestä kiinnostuneet voivat vierailla Pienen Kamelin Satupuodissa, joka löytyy kotisivujen yhteydestä Alennuskoodi AVAJAISKAMELI alentaa tilauksen loppusummaa 2 eurolla. Koodi on voimassa 30.9.2010 saakka ja sitä voi vapaasti jakaa ulkomailla asuville suomalaisperheille.

Ystävällisin terveisin,
Hanne-Maria Linnanen,
Pienen Kamelin yrittäjä Tampereelta

Ei kommentteja: