20.5.2009

Kesäjuhlapiknik Molsheimissa!

Seuran kesäjuhla pidetään aikaisemmista tiedotteista poiketen sunnuntaina 31. toukokuuta Philippe Heitzin luomuviinitilalla Molsheimissa. Elsassissa viininviljelijät järjestävät perinteisesti kaikille avoimen piknikin helluntaimaanantaina, jossa tilallinen tarjoaa viinit ja itse tuodaan eväät repussa. Nykyään kyseinen maanantai ei ole enää kaikille vapaapaivä, joten kalenteria sovitellaan mahdollisuuksien mukaan eli tänä vuonna maistellaan viinejä ja nautitaan kesäpäivästä sitä edeltävänä sunnuntaina.

Tapaaminen viinitilalla kello 10.15 osoitteessa 4 rue Ettore Bugatti, 67120 Molsheim. Kylään pääsee kätevästi myös junalla, asemalta on noin 20min kävelymatka. Päivä alkaa pienellä patikointikierroksella viinirinteillä, puoliltapäivin tutustutaan viinikellariin ja maistellaan tilan luomuviinejä ja kello 13h00 on lounaan aika takapihan pitkien pöytien ääressä.

Tuothan siis omat eväät mukanasi, viinitarjoilu onkin jo hoidossa. Seura tarjoaa jäsenilleen alkoholittomat janojuomat ja jälkiruuan.

Ilmoittautuminen Kirsille kicke99(at)hotmail.com TIISTAIHIN 26.TOUKOKUUTA MENNESSÄ.

Ei kommentteja: