4.9.2008

Syyskuinen tervehdys!


Ainakin kalenterin mukaan kesä meni, syksyä kohden sitten suunnataan. Olen päättänyt vastata jokaiselle elsassilaiselle Suomen sään kyselijälle, että kesä pohjoisessa on vähintään yhtä lämmin ja aurinkoinen kuin täälläkin… Mutta loma on aina lomaa ja nyt levänneinä ja tarmokkaina tartumme syksyn toimintakauteen.

Uudesta energiasta kertoo seuran uusi blogi, joka on vielä alkutekijöissä, mutta tarkoitus olisi, että se syrjäyttäisi vuoden lopussa perinteisen Finn-Alsacen. Jäsenet saavat tietoa blogin kautta nopeammin eikä enää tarvitse huolehtia, että meniköhän se viimeinen tiedotusmaili roskakoriin! Tietysti niille jäsenille, joilla ei ole Internet-yhteyttä, lähetämme aina tarpeen mukaan tiedotteet postitse, kuten tähänkin mennessä. Sivu tarjoaa kuitenkin paremman mahdollisuuden näyttää esimerkiksi kuvia menneistä tapahtumista. Uudet tulokkaat saavat myös heti kuvan seuramme toiminnasta. Materiaalia otamme mielellämme vastaan, esimerkiksi valokuvia tapahtumista tai jos vaikka enemmänkin runoilemaan innostuisi.

Eli tässä vaiheessa otamme vastaan risuja ja ruusuja, jotta uudesta viestintämuodostamme saataisiin juuri meidän seuralle sopiva. Saa laittaa meiliä, kommentoida suoraan blogissa tai kertoa mielipiteensä, kun seuraavaksi tavataan. Allekirjoittanut kiittää jo kuitenkin tässä vaiheessa Annu Kervistä korvaamattomasta avusta blogin luomisessa! On pakko myöntää, että tässä tekniikan maailmassa olen kovasti tumpelo… (josta syystä blogin kalenteritoiminto ei vielä toimi, mutta ottaa apua kyllä vastaan )

Toivon pikaisia tapaamisia, eikä vain virtuaalimaailmassa!

Kirsi Lams

Ei kommentteja: